Vielä ehtii mukaan Formula Fordin SM-sarjaan

Kevät tekee tuloaan ja myös rata-Sm sarjan alku lähestyy hyvää vauhtia. Sarja alkaa toukokuun puolivälissä, eli noin 2,5 kuukauden päästä aletaan ratkomaan mestaruuksia. Formula Fordien osalta osallistujamäärä on hienoisessa kasvussa, mutta vielä mahtuu hyvinkin mukaan. Pari Duratec-moottorista autoa on vielä vapaana kesän koitoksiin, sekä useita hyviä Zetec-versioita, joilla pääsee mukaan taistelemaan SM-pisteiden lisäksi myös trophy-mestaruudesta. Kiinnostus Zetecien suhteen on ollut myöskin nousevaa; toiveissa on saada viivalle yli 5 kpl Zeteceitä. Duratec- moottoristen autojen osallistujamäärä on nousemassa 7-8:aan autoon, tähän kun saadaan Zetecejä 5-6 kpl niin lähestytään 15:n auton lähtöjä, mitkä mahdollistavat jo näyttävän taiston sekä lähtövoitoista että Zetec-trophy pokaaleista.

Kausikustannus omalla autolla ilman kalustokustannuksia n. 7- 15.000 €. Täyden tallipaikan kustannus vuokra-autolla sisällöstä riippuen 15 – 40.000 €. Löytyykö kiinnostusta lähteä mukaan rata-autoilun Formulaluokkiin; jos kiinnostus heräsi ota yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan Heikki Hirsimäkeen puh. 0500-267148 tai sähköposti heikki.hirsimaki (att) viafin.fi.

Yhdistyksen sivuilta www.formulaford.fi löydät myös yhteystietoja luokassa mukana olevista talleista. Puheenjohtajalta löytyy myös tietoja mahdollisista Suomessa myynnissä olevista autoista. Luokassahan on myös voimassa oleva päätös, että mukana olevat ”kokeneemmat” tiimit ovat valmiita jakamaan tieto-taitoa ja erikoistyökaluja luokkaan tuleville uusille tulijoille ns. ”kummikuljettaja” systeemillä. Tällöin uusien tulijoiden ei tarvitse opetella kaikkia asioita ns. kantapään kautta, jolloin sisääntulo luokkaan helpottuu huomattavasti.

Jos kiinnostus heräsi, OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ

t.

Heikki Hirsimäki

Formula Ford Finland ry.

puheenjohtaja

Comments

  1. Per says:

    s2i Motorsportilla on kisa-valmis “Suomen hienoin” Zetec (ex- factory ja ex-SM kärki auto), ja lisäksi kaikki varusteet ja varaosat mitä toivoa saattaa, ml. nostolaitteet, teltat, kuljetuskalusto. Jos kiinnostaa kannattaa ottaa yhteyttä per.stenius (att) gmail.com koskapa itse en ulkomailla oleskelusta johtuen pääse ajamaan, harmi kyllä!

Speak Your Mind

*