Rata SM 2015 suunnittelua 1-2.11.2014

Tervehdys Rata SM 2015 luokkien edustajat ja kilpailujenjärjestäjät!

Rata-ajon lajipäivät järjestetään ensi viikonloppuna 1-2.11.14 Jyväskylässä. Lauantai on suunnattu kilpailijoille ja sunnuntai kilpailunjärjestäjille, kilpailijat ja kilpailujenjärjestäjät ovat kuitenkin tervetulleita molempina päivinä paikalle. Lisätietoja http://www.autourheilu.fi/41318.aspx
Viime viikolla keskusteltiin luokkien edustajien kanssa ensi kauden kilpailujen markkinoinnista ja taphtumista, muistio asioista joista keskusteltiin liitteenä.

Liitteenä on myös sarjasääntöversio 2015, muutokset aiempiin sarjasääntöihin on merkitty keltaisella (kohdassa 1.11.
sarjamainokset, on myös muutoksia vaikka niitä ei olekkaan merkitty keltaisella). Ensi viikonloppuna lajipäivillä avataan nämä sarjasäännöt keskusteltavaksi, tämän jälkeen tarvittaessa sääntöihin tehdään muutoksia ja lajiryhmä esittää ne hallitukselle hyväksyttäväksi.

Perjantaina julkaistu uutinen Porsche luokan kilpailemisesta omassa sarjassaan on aiheuttanut tiedusteluja ja pahennusta mm tyylistä jolla luokan irtautuminen Rata SM sarjasta uutisoitiin, Vauhdin Maailman artikkelissa kerrotaan asioista hyvin yksipuolisen näkökannan kautta – kukin tyylillään.
Tähän Porsche luokan irtaantumiseen Rata SM sarjasta ei kuitenkaan liity mitään riitaantumista tms, Rata SM tapahtumakonseptin aikataulullinen tarkennus vaan ei miellyttänyt irtaantunutta luokkaa.

Terveisin

Juha Hautala
Rata-ajon lajiryhmän pj

Speak Your Mind

*