Rasmus Karenmaa Formula Fordin puikkoihin

Rasmus Karenmaa on tehnyt sopimuksen Formula Open Finland-sarjan ajamisesta HMH Racingin Formula Fordilla. Rasmus omaa vankan karting-taustan alkaen 5-vuotiaasta aina 14-vuotiaaksi asti. Karting ura toi mukanaan lukuisia aluemestaruuksia sekä kansallisten kilpailujen voittoja.

Rata-autoilua Rasmus kävi kokeilemassa 2015 V1600-luokassa yhden kilpailuviikonlopun ajan, mutta veri on vetänyt isoveljen jalan jäljissä aina formuloihin. Muutama vuosi on vierähtänyt välillä muiden harrastusten parissa, mutta nyt on todellistumassa nuoren miehen haave ja formulakausi on lähdössä käyntiin.

Neuvottelut Seinäjokisen HMH Racingin kanssa etenivät pikaisesti päätökseen yhteisestä kaudesta vuoden 2020 Formula Open Finland-sarjassa. HMH Racing on niittänyt menestystä viime vuosina suomalaisessa Formula Ford-sarjassa. Viiden viimeisen vuoden aikana tallin kuljettajat ovat ajaneet neljään mestaruuteen. Talli toivottaakin uuden kuljettajan tervetulleeksi joukkoon ja haastaa Rasmuksen opettelemaan ja kehittämään tallin autoja yhdessä tallihenkilöstön ja kuljettajatoverien kanssa yhä nopeammiksi suomalaisilla radoilla.

Rasmus astui juuri tällä viikolla ”armeijan harmaisiin”, mutta uskomme huhti-toukokuussa jo vapaita löytyvän myös uuden kilpailukaluston testaamiseen, niin että sekä kalusto, että kuski ovat valmiina kun lähtölippu keväällä heilahtaa.

HMH Racingin toisen Formula Fordin sekä F3-auton tulevan kauden kuljettajista neuvottelut käyvät kuumana, ja uskommekin että uusia julkistuksia päästään tekemään piakkoin.

Speak Your Mind

*