Miika Hirsimäki palaa Formula Fordin rattiin

Vuosina 2005-2008 Formula Fordien SM-sarjaa ajanut Miika Hirsimäki palaa takaisin sarjaan. Vuonna 2007 SM-pronssia ja vuonna 2008 SM-hopeaa saalistanut kuljettaja tulee ajamaan HMH Racingin Mtec Fd09 Duratec moottorisella autolla koko SM-sarjan, mikäli työkiireet eivät aseta esteitä.

Miika on 25-vuotias nykyään Oulussa asuva nuorimies, joka omaa pitkän uran Kartingin ja rata-autoilun parissa. Karting-urallaan Miika saavutti NEZ-pronssia ICA-luokassa, SM-sarjassa paras saavutus oli ICAJ-luokan 4.s tila. Formula Fordeissa Miika on SM-sarjan saavutusten lisäksi ajanut NEZ-sarjassa hopea- ja pronssitilat.

Miika on valmistumassa tänä keväänä rakennusinsinööriksi Oulun ammattikorkeakoulusta, ja palaamassa muutaman välivuoden jälkeen kovin odotuksin tutun kaluston ohjaimiin. Tavoitteeksi on asetettu mestaruudet sekä SM-sarjassa, että NEZ-kisassa. Kalusto on läpikäynyt täydellisen talvihuollon Kauralan Ollin hoivissa, ja kuljettaja on myöskin valmiina kohtaamaan pääosin uudet haastajansa tulevan kauden koitoksissa. Taustajoukkoina tutut henkilöt HMH Racingiltä, eli Heikki Hirsimäki, Ari ja Eetu Mäntykenttä.

Speak Your Mind

*