Ilmoittautuminen Ahveniston osa-kilpailuun päättyy 3.6. (FINRace tiedottaa)

FINRace-sarjan seuraavan osakilpailun, FINRace Ahveniston, ilmoittautuminen on käynnissä KITI–kisapalvelussa. Ilmoittautumisen ja osallistumismaksun on oltava järjestäjällä viimeistään 3.6.2014 kello 23.59. Mikäli osanottomaksu ei ole kilpailun järjestäjän tilillä 3.6.2013 klo 23.59 mennessä, on kilpailijan maksettava varsinaisen ilmoittautumismaksun lisäksi sääntökirjan mukainen jälki-ilmoittautumismaksu, vaikka ilmoittautuminen olisikin tehty ajoissa.

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään kuljettajia myös tarkistamaan katsastuskorttinsa numero ja vaihtamaan numerosarjat 123456 oikeiksi numeroiksi katsastajien työn helpottamiseksi ja kustannusten säästämiseksi.

Ilmoittautumismaksua vastaan kilpailija saa 10 ranneketta varikolle. Kilpailijalla on mahdollisuus ostaa tämän lisäksi lisälippuja 20 €/kpl hintaan. Kilpailija tilaa vaihtolippuja, jotka vaihdetaan päälipunmyyntipisteessä (Poltinahontien ja Hiihtomäentien risteys) rannekkeisiin. Vaihtoliput ovat numeroituja ja kilpailijaa laskutetaan kilpailun jälkeen vain käytetyistä lipuista. Vaihtoliput pitää tilata 31.5. mennessä sähköpostilla ahvenistonau(a)gmail.com.

Perjantaina 13.6. on kilpailijoilla mahdollisuus harjoitteluun klo 09.00 – 18.00. Harjoittelumaksu 60 euroa/auto. Maksu maksetaan radalla. Harjoittelun järjestää ratayhtiö. Kilpailut ajetaan 14.-15.6., alustava aikataulu löytyy sarjan sivustolta (finrace.fi) Osakilpailut-välilehden alta. ​

Speak Your Mind

*